Tandreglering för vuxna

Tandreglering vuxen ålder är fullt möjlig. Idag,  är fastsittande tandställning  ”räls” det säkraste behandlingsalternativet till nästan alla de olika bettfelen hos vuxna. Specialister i tandreglering  använder sig av ”räls” för att skapa en biomeknik som gör det möjligt att uppnå en önskad resultat under kontrollerade former . Fastsittande tandställning, ”räls” ,  är det enda tekniken som ger specialisten t ex möjlighet till parallel förflyttning att tänder.

Många av våra patienter kan inte tänka sig tandställning på utsidan, ”räls” , pga att den syns. För oss på Tandreglering stureplan är det lätt att förstå patienternas kritik mot ”räls” p utsidan. Eftersom man vill känna sig bekväm med sina tänder och sitt leende även under sin tandregleringsbehandling.

Eftersom  ”räls” är det säkraste behandlingsalternativet till nästan alla de olika bettfelen hos vuxna,  har vi på Tandreglering stureplan stolt utvecklat en teknik att ha tandställning på insidan av tänderna. Med en specifik målsättning och en god planering leder tandreglering hos vuxna till mycket goda resultat vad gäller såväl estetik som funktion.

Hos oss på tandreglering Stureplan har vi behandlat ett ansenligt antal vuxna patienter, både kvinnor och män, i alla åldrar från hela landet med mycket goda resultat. Du som vuxen har möjlighet att direkt kontakta oss för en konsultation eller ”second opinion” beträffande dina tand- och bettfel.